Nyheter

Nyheter

Nyhetsbrev 31.mai 2019

Nå er sesongen godt i gang med båtliv, dugnader osv. Som du ser på bildet under har en ivrig og arbeidssom dugnadsgjeng tatt et skikkelig tak i forsøplingen rundt masteskuret/miljøcontaineren. Opprydningen fortsetter i ukene som kommer. 

 

Slik skal det se ut når man ankommer Revierhavnen Baatforening

SØPPEL

Det skal ikke settes avfall utenfor miljøcontaineren, alt skal inn og hvis avfallet ikke kommer under kategorien miljøavfall så skal du selv sørge å kaste søppelet på fastlandet. Husholdningsavfallet skal kastet i containeren på østsiden av båthuset mot kroa.
 

Fergene
Ruter melder:
Fra 27. mai til ca. 15. september 2019 På grunn av anleggsarbeid på Rådhusbrygge 4 flytter øybåtene til Rådhusbrygge 1 (ved Kontraskjæret).

Det positive er at de har god softis på Pappabuene :) 

DUGNAD OG NATTEVAKT
Alle med plass i havnen, dvs medlemmer med innskudd og sesongmedlemmer skal som kjent utføre 2 dugnader og 2 nattevakter, med mindre det er avtalt annen innsats. Du er selv ansvarlig for å sørge for at dette blir gjennomført innen sesongen er over. 
Erfaring tilsier at det blir trangt om ledige vakter jo lenger ut på høsten vi kommer, så meld deg på nå om du ikke allerede har gjort det. 
Du finner hvordan du melder deg på på våre nettsider: https://revierhavnen.no/

Noen av dere har fått påslag på årskontingenten for manglende innsats for nattevakt eller dugnad. Hvis noen mener dette er feil, må det sendes e-post til styret@revierhavnen.no og skrive hva som er feil og hvordan dette kan dokumenteres. 

STRØM
Faktura for strømforbruk vinter 2018-2019 er rett rundt hjørnet. Vi har laget en oversikt over målerstand fra og til pr medlem som du finner  her
Det er bare de som har hatt strømforbruk i vinter som ligger i lista. Søk på medlemsummeret ditt. Vi leste av strømmen ca 1. oktober og ca 20 april.

Hvis du mener fakturaen du mottar er feil, så send en e-post til styret@revierhavnen.no.

 

DØDSFALL
Søndag 26. mai fikk vi fått det triste budskapet om at Harry Gulbransen  hadde dødd, etter kort tids sykeleie. Harry har vært medlem i foreningen siden 1997 og har gjort en formidabel innsats som foreningens elektriker.

Vi sender varme tanker til de pårørerende ❤️

Foreningen er veldig takknemlig innsatsen Harry har lagt ned for vårt felles beste.

HENVENDELSER TIL STYRET
Vi ønsker at alle sender sine henvendelser til styret@revierhavnen.no og ikke direkte til styremedlemmene. Dette er for at alt samles i et system så vi lettere kan dokumentere saker og at styremedlemmene kan utveksle informasjon og at ikke saker blir personavhengig. Når henvendelser kommer inn, så delegeres de til det aktuelle styremedlemmet for viderebehandling.  
DATOER Å MERKE SEG

INFORMASJON OM AKTIVITET I OSLO HAVN 5. OG 6. JUNI FRA KULTUROPERATØRENE
INVITASJON TIL Å VÆRE MED PÅ INNSEILING
5. juni ankommer skipet Viking Jupiter, som skal døpes i Oslo Havn dagen etter. Skipet vil bli eskortert inn til Oslo Havn av de flotte seilskutene Christian Radich og Sørlandet ved ankomst Oslo om formiddagen 5. juni. I denne anledning ønsker vi å invitere småbåter i området til å være med på innseilingen. Skipet er ventet å runde Nesoddtangen ca. kl. 12.00, og vil da gå i en felles konvoi inn mot Oslo Havn. Vi ønsker alle småbåter som har lyst å være med på denne konvoien hjertelig velkommen!

RESTRIKSJONER FOR BÅTTRAFIKK 6. JUNI
I forbindelse med avslutningen av Nor-Shipping 2019 og skipsdåp vil det 6. juni 2019 kl. 23.00 bli avfyrt et større fyrverkeri i Oslo Havn. Fyrverkeriet vil ha en estimert varighet på 15 minutter, og vil bli avfyrt fra lektere. Det vil derfor være restriksjoner for båttrafikk i Oslo Havn før og under fyrverkeriet. Rutegående båttrafikk vil gå som normalt.
Politiet/Oslo Havn vil etablere en sikkerhetssone i Oslo Havn fra kl. 17.00, og småbåter anbefales ikke å dra inn havneområdet etter dette tidspunktet. Eventuelle båter i området må forholde seg til politiets anvisninger. 

RB-DAGEN 22.JUNI 
Morsomme aktiviteter for medlemmer og venner i alle aldre.


HOVEDØYAFESTIVALEN 24. AUGUST
Flere band, dans, grilling og moro på "Festplassen". Vi sees i  havna !
Vennlig hilsen RB-styret