Nyheter

Nyheter

Kroa vår og medlemsfordeler

Etter at de forrige driverne av kroa hadde vært vertskap i over 25 år, takket de for seg i fjor sommer.  Styret har brukt mye tid på å finne et vertskap som vi mener vil være verdige arvtakere til å drive kroa videre og nye drivere er nå på plass. 

Nyhetsbrev mai 2021

Her finner du nyhetsbrevet som ble sendt 22. mai 

Frist 1. mars: Alle passive, faste medlemmer og sesongmedlemmer må gjennomgå person- og båtopplysninger

Velkommen til nytt medlemssystem i Revierhavnens Baatforening.  For at vi skal skal kunne gi deg best mulig service trenger vi riktige opplysninger om deg og din båt. Bruk et par minutter på å gå igjennom de opplysningene som ligger i systemet og rett opp og legg til manglende informasjon. Alle medlemmer (faste og sesong) må gjøre dette for å bekrefte fortsatt plass eller melde seg passiv så fort som mulig og aller senest 1. mars 2021.  Finn gjerne fram informasjon om din båt. Fabrikat/modell/lengde(cm)/bredde(cm).

Nyhetsbrev 31.mai 2019

Nå er sesongen godt i gang med båtliv, dugnader osv. Som du ser på bildet under har en ivrig og arbeidssom dugnadsgjeng tatt et skikkelig tak i forsøplingen rundt masteskuret/miljøcontaineren. Opprydningen fortsetter i ukene som kommer.