Medlemsmøte mandag 13 mars klokken 19

Styret har blitt oppfordret til å avholde medlemsmøte før sesongstart slik vi hadde i fjor. Vi har derfor reservert Skur 28 (på Akershuskaia) igjen mandag 13 mars kl 19.

Agendaen er åpen, og har du innspill til saker som du synes kan tas opp på medlemsmøtet så send gjerne forslag i epost til styret@revierhavnen.no så snart som mulig, så får vi sjans til å forberede sakene litt i forkant.

I tillegg til forhåndsinnsendte saker vil det bli et eventuelt-punkt slik at det blir anledning til å ta opp saker direkte i møtet dersom tiden strekker til.

Foreløpig har vi fått følgende innspill til saker å ta opp til diskusjon/informasjon:

  • Hjullaster, sak har pågått i mange år, noe nytt her?
  • System for hjemmesider/medlemssystem: Havneweb vs XMarina
  • Informasjon til medlemmer er litt for ad Hoc og sjelden
  • Plan vedr utriggere, noen av de skal visst byttes?
  • Kroa, resultat av undersøkelsen, hvordan fungerer driften?

 

Kontakt oss

 

 
59°89′N
10°73′E

Hovedøya, Oslo
23300770
styret@revierhavnen.no

Fasiliteter

Velkommen til Revierhavnens Baatforening

Revierhavnens Baatforening ligger på Hovedøya og er landets eldste båtforening. Vi har litt over 300 båtplasser og er også en friluftsorganisasjon.

Under tittelen «Om Revierhavnen», på toppen av denne siden, finner du nyttig informasjon om livet i havna, vedtekter, rettigheter og plikter, samt hvordan søke om medlemsselskap.

Under «Min side», også i toppmenyen, kan du endre informasjon om deg selv og båten din. Du kan registrere det meste om deg og ditt medlemskap, så som hvor du vil ha båten din om vinteren og hvor mye strøm du har brukt sist sesong. Du kan søke om ny båtplass, og melde deg på dugnad og nattevakt. Også du som står på venteliste kan logge deg inn på min side og oppdatere informasjon om deg selv.