Er du interessert i å påvirke hvordan båtforeningen drives?

Valgkomiteen er i gang med sitt arbeid. I den forbindelse ønsker vi oss innspill fra medlemmene på kandidater til styret og valgkomite. Om du selv ønsker å stille til valg, eller har forslag til andre kandidater, ta kontakt med Øyvind eller Espen i valgkomiteen og fortell litt om hvorfor og hva du kan tenke deg å bidra med eller hvem du ønsker å foreslå (kontaktinfo under).

 

 

Øyvind Von Doren Asbjørnsen på vondoren@vondoren.com (913 47044)

Espen Gulbrandsen på espeng@online.no (468 47 207)

 

 

Kontakt oss

 

 
59°89′N
10°73′E

Hovedøya, Oslo
23300770
styret@revierhavnen.no

Fasiliteter

Velkommen til Revierhavnens Baatforening

Revierhavnens Baatforening ligger på Hovedøya og er landets eldste båtforening. Vi har litt over 300 båtplasser og er også en friluftsorganisasjon.

Under tittelen «Om Revierhavnen», på toppen av denne siden, finner du nyttig informasjon om livet i havna, vedtekter, rettigheter og plikter, samt hvordan søke om medlemsselskap.

Under «Min side», også i toppmenyen, kan du endre informasjon om deg selv og båten din. Du kan registrere det meste om deg og ditt medlemskap, så som hvor du vil ha båten din om vinteren og hvor mye strøm du har brukt sist sesong. Du kan søke om ny båtplass, og melde deg på dugnad og nattevakt. Også du som står på venteliste kan logge deg inn på min side og oppdatere informasjon om deg selv.