Nå kan du melde deg på dugnad og nattevakt

Allerede kommende helg, 9. og 10. april starter vi dugnadssesongen. Alle medlemmer skal ha to dugnader og to nattevakter. Gebyr for mangelende dugnad/nattevakt er 1000 kroner.

Her kan du melde deg på dugnad

Nattevakter registreres på Min side på www.revierhavnen.no. Til høyre på siden finner du "Min nattevakt" under Funksjoner. Nattevaktsesongen starter 23. april og varer til siste oppsettshelg, dvs. lørdag 22.oktober.
 

Kontakt oss

 

 
59°89′N
10°73′E

Hovedøya, Oslo
23300770
styret@revierhavnen.no

Fasiliteter

Velkommen til Revierhavnens Baatforening

Revierhavnens Baatforening ligger på Hovedøya og er landets eldste båtforening. Vi har litt over 300 båtplasser og er også en friluftsorganisasjon.

Under tittelen «Om Revierhavnen», på toppen av denne siden, finner du nyttig informasjon om livet i havna, vedtekter, rettigheter og plikter, samt hvordan søke om medlemsselskap.

Under «Min side», også i toppmenyen, kan du endre informasjon om deg selv og båten din. Du kan registrere det meste om deg og ditt medlemskap, så som hvor du vil ha båten din om vinteren og hvor mye strøm du har brukt sist sesong. Du kan søke om ny båtplass, og melde deg på dugnad og nattevakt. Også du som står på venteliste kan logge deg inn på min side og oppdatere informasjon om deg selv.