Nyheter

Nyheter

Kroa vår og medlemsfordeler

 

Etter at de forrige driverne av kroa hadde vært vertskap i over 25 år, takket de for seg i fjor sommer.  Styret har brukt mye tid på å finne et vertskap som vi mener vil være verdige arvtakere til å drive kroa videre, og nye drivere er nå på plass. 

Starten har vært spesiell med mange koronarestriksjoner, det er f.eks. bare tillatt med bordservering, og det er også begrensninger på plassutnyttelse/antall bord. De hadde en veldig bratt start med knallvær og fullt trøkk første åpningshelgen og flere uheldig omstendigheter som gjorde starten litt trå. Nå har det nye vertskapet drevet en stund og det begynner å gå seg til.

Styret er opptatt av at kroa og det nye vertskapet må få tid til å finne sin form og stil. Mange er fornøyde, ikke minst med kvaliteten på maten, men det har også kommet inn noen klager, og da særlig på posjonsstørrelsen. Dette har styret tatt opp med kroa. Styret har god dialog med vertskapet og henstiller medlemmene til å være tålmodige og gi kroa respons direkte hvis dere har innspill eller noe dere ikke er fornøyd med. Dersom du ikke blir mett av en middagsporsjon er det helt greit å gi beskjed til personalet så får de mulighet til å rette på det med en gang. Det er lov til å be om ekstra potet eller brød hvis man er veldig sultenn så får man det gratis.

Dette er det vi har fremforhandlet for medlemmene våre på kroa: 

  • Det skal tilbys en dagens rett til medlemmene for ca kr 100,-
  •  Avtalen med vertskapet er at medlemmene skal betale 2 ganger innkjøpspris på øl og vin (inkl. mva)
  •  For øvrig gis det en medlemsrabatt på 35%
  •  Som et ledd i service til medlemmer skal det tilbys kioskvarer, som is, brus, sjokolade m.m. til vanlig kioskpris.

Medlemspriser omfatter medlemmer med familie og gjester i samme selskap som bestiller og betaler sammen.
 

Ønsker du å registrere medeier?
Det blir snart åpnet for at medeiere kan registrere seg direkte i medlemsregisteret, men hvis du trenger medlemskort før det er tilgjengelig så be hovedmedlem sende navn, adr, e-post og mobil til styret@revierhavnen.no, så skal vi få lagt det inn i systemet. Merk at en medeier er medeier i båten og ikke båtplassen, men har selvfølgelig tilgang til medlemsrabatt på kroa. Medeier skal være reelle og ikke kompiser du ønsker at skal få komme billig unna en tur på kroa. Husk at hvis det blir misbrukt slår det tilbake på oss med høyere priser.

Hvordan vise frem medlemsbevis på kroa?
Du går inn på det nye havnesystemet vårt: https://revierhavnen.no/  Her legger du inn medlemsnummeret ditt og lager et passord (hvis du ikke allerede har gjort det). På “Min side” kan du laste ned medlemskort for 2021. Går du inn via mobilen kan du ta et bilde av kortet som du viser til kroas ansatte.