Oppdatering om kroa

Som de fleste vel vet er vi i ferd med å få nye drivere av kroa, de nye, egentlig "nye", er Espen Nilsen med flere som mange av dere kjenner fra før. Joanne, Nils og Jacob vil gjøre det de kan for å holde kroa igang fremover mot byttet, og det setter vi pris på. Vi må ha forståelse for at menyen kan bli litt mindre en stund fremover da det selvfølgelig ikke kan holdes varelager på samme måte i denne mellomfasen. Vi skal holde dere oppdatert om evt kortvarig stenging mm så fort vi vet noe.

OPPDATERING OM KROA

Da eksisterende vertskap ønsker å løses fra kontrakten, har styret startet arbeidet med å finne deres arvtagere. Vi snakker med flere av de som var med i tilbudsfasen for to år siden, i tillegg til noen flere. Styret vil lage en innstilling som det nye styret (etter årsmøtet) kan bruke som beslutningsgrunnlag for å skrive kontrakt med nytt vertskap. 

Kontakt oss

 

 
59°89′N
10°73′E

Hovedøya, Oslo
23300770
styret@revierhavnen.no

Fasiliteter

Velkommen til Revierhavnens Baatforening

Revierhavnens Baatforening ligger på Hovedøya og er landets eldste båtforening. Vi har litt over 300 båtplasser og er også en friluftsorganisasjon.

Under tittelen «Om Revierhavnen», på toppen av denne siden, finner du nyttig informasjon om livet i havna, vedtekter, rettigheter og plikter, samt hvordan søke om medlemsselskap.

Under «Min side», også i toppmenyen, kan du endre informasjon om deg selv og båten din. Du kan registrere det meste om deg og ditt medlemskap, så som hvor du vil ha båten din om vinteren og hvor mye strøm du har brukt sist sesong. Du kan søke om ny båtplass, og melde deg på dugnad og nattevakt. Også du som står på venteliste kan logge deg inn på min side og oppdatere informasjon om deg selv.